IŠČETE PROIZVAJALCA AVTOMATIZIRANE PAKIRNE OPREME, KI LAHKO PONUDI POPOLNOMA PRILAGOJENE REŠITVE IN ZAPAKIRA SKORAJ VSE?

Naša najsodobnejša pakirna oprema je zasnovana za obvladovanje najkompleksnejših zahtev pakiranja – vse od izdelkov nepravilnih oblik do lomljivih predmetov, ki zahtevajo občutljivo ravnanje.

icon_widget_image Ponedeljek-Petek: 8 do 16 ure icon_widget_image Miklavška cesta 53C, 2311 Hoče, Slovenija icon_widget_image + (386) 2 613 08 70 icon_widget_image info@goldpack-packaging.com wilmer2@qodeinteractive.com
Image Alt
GOLDPACK

O nas

Odličnost na področju avtomatizacije pakirne opreme že več kot 30 let

GOLDPACK
učinkovita

Paletizacija

prilagodljiva

Depalitizacija

paletni

Transport

po meri

Prilagojene rešitve

Odličnost na področju avtomatizacije pakirne opreme že več kot 30 let

INOVATIVNE GLOBALNE REŠITVE ZA EMBALAŽO IZ OSRČJA EVROPE

Podjetje Zlatorog oprema d.o.o., ustanovljeno pred več kot tremi desetletji, je blagovno znamko Goldpack v tridesetih letih uveljavilo po vsem svetu. Naša pot se je začela z izdelavo pakirne opreme za različna podjetja že leta 1992.

Že od samega začetka smo se neomajno osredotočali na spodbujanje inovacij, na razvoj najsodobnejših tehnologij, namenjenih avtomatizaciji postopka pakiranja za širok spekter izdelkov.

Podjetje Goldpack, ki ga vodijo strast do inovacij, nenehne raziskave in zavezanost kakovosti, je postalo globalno prepoznano podjetje na področju avtomatizacije pakiranja. Zahvaljujoč strateški lokaciji v osrčju Evrope in trdni globalni mreži partnerjev so naši izdelki našli pot v različne industrije na vseh celinah. Ta prisotnost po vsem svetu nam omogoča, da strankam nudimo izjemno podporo 24 ur na dan, s čimer jim zagotavljamo storitve brez primere tudi po namestitvi naše opreme.